Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

23.11.23 | Foredrag: Sådan sikrer du bedst dit barns trivsel

23. november, 2023 | 19:00 - 21:00

Sådan sikrer du bedst dit barns trivsel – Kom til spændende foredrag og debat med Ulla Dyrløv. Mød op i Kulturhus Syd den 23. november kl. 19.00.

Et oplæg, der stiller skarpt på, hvad det kræver at være forælder anno 2023. Testninger, vurderinger, usikre forældre, sociale medier, inklusion og uigennemskuelige besparelser – vi har udviklet et samfund, der er uegnet for børn. Et samfund, der får børn og unge til at føle, at de altid skal præstere det bedste, de kan. Et samfund, der ser mere på, hvad de kan præstere frem for hvordan de har det, og hvad de er for nogle mennesker. Tallene taler deres tydelige sprog. Vi ser en mistrivsel hos børn og unge, der med sikkerhed skal gøres noget ved.
Ulla Dyrløv driver en familie psykologisk praksis. Hun har derudover bl.a. medvirket i tv-programmerne Presset ungdom, Ingen styr på ungerne og Når skærmene styrer familien, og er forfatter til bøgerne Pilot for dit barn, Det professionelle kram, Få styr på dit barns digitale verden og Flyvefærdig.
Arrangementet er for enhver, der er optaget af børn og unges trivsel, så mød op, lyt til Ulla Dyrløvs bud på årsager og løsninger – og deltag i debatten. Bedre Psykiatri Helsingør står for arrangementet. Det er gratis at deltage.
Bedre Psykiatri Helsingørs facebookside: https://www.facebook.com/bphelsingor

Detaljer

Dato:
23. november, 2023
Tidspunkt:
19:00 - 21:00