Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

10.07.24 | Kreative sommerdage for børn i Kulturhus Syd

10. juli | 11:00 - 14:00

Kære alle børn i Vapnagaard 

Vil du lave noget sjovt og kreativt i din sommerferie? Så skal du (eller din mor eller far) læse videre her:

Kreativ Sommerferie Camp for børn i Kulturhus Syd. Leg med lys, former og farver. Lav din egen lanterne. Undersøg lysets magi og skab former med lag på lag. Vi klipper, limer og bygger i folie, papir og metal. Alle kan være med.

Du kan være kreativ alle tre dage i træk fra kl. 11-14 – og du er også velkommen til at være med en enkelt dag eller to.

Mandag den 8. juli: Vi laver farverige og magiske mønstre med akvarelfarver (vandfarver) og forvandler dem til nye former. Vi klipper, limer og arbejder med vand, farver og pensler.

Tirsdag den 9. juli: Kom og vær med til at undersøge lysets magi når vi arbejder med gennemsigtige folier i forskellige farver. Vi arbejder i lag på lag og skaber nye former og farver. Vi klipper, limer og tegner.

Onsdag den 10. juli: Vi laver eksperimenter med materialer og deres gennemsigtighed, måske kan solen hjælpe os. Du laver din egen lanterne, som du får med hjem.

Undervisere: Serine og Lene

Tid og Sted: Mandag den 8. juli, tirsdag den 9. juli og onsdag den 10. juli i Kulturhus Syd, Hovmarken 7, 3000 Helsingør.

Pris: Det er gratis at deltage. 

Tilmelding: Du skal huske at tilmelde dig hos Anette på mobil: 25313610, mail: ajc03@helsingor.dk eller Messenger: Anette Kulturhus Syd. Der er begrænset antal pladser.

Arrangører: Vapnagaard og Kulturhus Syd

Detaljer

Dato:
10. juli
Tidspunkt:
11:00 - 14:00
Begivenhed Kategori: