5. januar 2017 - Nyheder

Ups og Undskyld

TV: Der var ikke mange der fik set dronningens nytårstale på tv nytårsaften på Vapnagaard. Yousee, der leverer tv til blandt andet beboerne på Vapnagaard og i Antenneforeningen 1019 (Blicherparken, Grønningen, Sø- og Damvænget samt Abildvænget) gik helt ned, og der var slet intet signal fra sidst på eftermiddagen til godt ud på aftenen.

Som et plaster på såret får beboerne i de berørte afdelinger fra på lørdag og resten af januar mulighed for at se film som aldrig før: Beboerne får adgang til filmkanalen Viasat Film Premiere på deres tv. Her kan de se topfilm som Star Wars - The Force Awakens, Zootropolis, The Danish Girl, Klovn Forever, Straight Outta Compton, Flaskepost fra P (fra 22. januar) og mange flere. Beboerne får også adgang til fem udvalgte lejefilm, som de kan se på mobil, tablet, pc og tv-boks: Captain Fantastic, The Hateful Eight, Antboy 3, Kvinden i guld og Blood Father. Endelig vil der også blive åbnet for over 250 populære film fra Viasat, som de kan se på mobil, tablet, pc og tv-boks, når og hvor det passer dem.

Man finder Viasat Film Premiere tv-kanalen på Trailerkanalen (kanalplads 66) og Eventkanalen (kanalplads 100). På YOUSEE/Filmpakken kan du finde svar på eventuelle spørgsmål og læse mere om, hvordan du får adgang til de mange film. 

 • kontakt os

  Telefontider

  Mandag - Fredag:

  8.00 - 10.00

  Telefon:

  4925 2627


  Personlig henvendelse
  Driftskontoret på Hovmarken 7 har åbent:

  Mandag - Fredag:

  10.00 - 12.00