24. maj 2016 - Nyheder

Stor interesse for ny løbegruppe

MOTION: Som vi kunne fortælle i februar-nummeret af Vapnagaard Nyt, har Vapnagaard fået sin helt egen løbegruppe.

Det er Jesper Nielsen Lund fra Vapnagaard, der har taget initiativet til løbegruppen, som foreløbig har mødt stor interesse blandt andet på Facebook, hvor Jesper har oprettet en gruppe for Vapnagårds Løbegruppe.

- Løbegruppen er oppe at køre. I selve gruppen er vi i øjeblikket 11 medlemmer. Tre af mine børn løber med, fortæller Jesper Nielsen Lund, der fik ideen til løbegruppen efter at have været med i livsstilsprojektet Rigtige Mænd Vapnagaard i 2015.

Vapnagårds Løbegruppe er ikke kun for mænd. Alle kan være med – kvinder, børn, mænd, unge, ældre, piger og drenge; der er plads til alle i løbegruppen. Der bliver løbet i et tempo, hvor alle kan være med.

Selv om interessen har været stor for den nye løbegruppe, kunne Jesper Nielsen Lund stadig godt tænke sig, at flere melder sig under motionsfanerne:

- Interessen har desværre været større end mødeantallet, fortæller Jesper til Vapnagaard Nyt med ønsket om at flere kommer med ud at løbe.

For tiden er Jesper sammen med to andre ’faste løbere’, der troligt møder op, når løbegruppens medlemmer mødes for at motionere på og omkring Vapnagaard. Tirsdag og torsdag (begge dage kl. 19) samt søndag ved 13-tiden er foreløbig de fastsatte løbedage. Men måske kan det ændre sig, hvis der er behov for det.

- Tirsdag og torsdag ser ud til at passe folk ret okay, men interessen for søndag kl. 13 er vist ikke helt i top. Men Jørgen (Jørgen Holte Pedersen fra Ponydalen, red.), som også var med i Rigtige Mænd Vapnagaard, og jeg løber sammen om søndagen, lyder meldingen fra Nielsen Lund.

Ønsker du at høre mere om Vapnagårds Løbegruppe eller komme med ud at løbe, er du velkommen til at kontakte Jesper Nielsen Lund på via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også følge løbegruppen på en lukket Facebook-gruppe.

Vapnagårds Løbegruppe, løbedage: tirsdag og torsdag kl. 19 samt søndag kl. 13. Mødested: Vapnagaard Servicecenter. Kontakt: Jesper Nielsen Lund: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Foto: Bendt Olesen

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627