31. oktober 2016 - Nyheder

Slut med FM-signalet hos YouSee

RADIO: Fra den 9. til den 24. januar bliver der slukket for FM-signalet hos YouSee.

Det betyder, at hvis du har hørt radio via et apparat, der ikke har egen antenne og derfor er sluttet til dit antennestik i væggen, så skal du finde på noget nyt.

Hvis man har en almindelig radio med egen antenne eller en DAB-radio, så kan man fortsætte som hidtil.

Hvis man bliver ramt af signalstoppet fra YouSee, har man flere muligheder for fremover at høre radio:

 • DAB-Radio - En DAB-radio har sin egen modtager/antenne og modtager et digitalt signal. Med en DAB-radio får du alle de kanaler du kender samt en masse ekstra. DAB radioen er ganske let at indstille – på de fleste modeller skal man trykke på blot én knap, så finder radioen selv alle tilgængelige stationer. YouSee tilbyder alle kunder 20 procents rabat i Elgiganten ved køb af en DAB Radio, man skal blot oplyse rabatkoden: YOUSEERADIO, du kan finde Elgiganten HER eller besøge deres butik i Hillerød.

 • Stueantenne - Hvis man hører radio gennem sit stereoanlæg og ikke har lyst til at have endnu et apparat, så kan man tilslutte en stueantenne til sit anlæg. YouSee tilbyder gratis stueantenner til alle, der ønsker det, KLIK HER og bestil en antenne.

 • Internetradio - En internetradio sluttes via din almindeligelige internet-router trådløst til nettet og giver dig mulighed for at høre tusindvis af stationer fra hele verden. Du kan hente podcasts og nogle internet-radioer giver dig mulighed for at lave skabe samlinger af stationer, musik og podcast. – internet-radioen kræver lidt mere snilde at opsætte, men ikke mere end at de fleste sagtens kan finde ud af det. De fleste internetradioer har typisk også en DAB-radio indbygget.
 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627