29. marts 2019 - Nyheder

Så skal der styr på alle kælderrum

 

KÆLDER: Der er rigtig mange kælderrum på Vapnagaard, faktisk flere end der er lejligheder. Der er de store fællesrum, der bruges til bestyrelseslokaler, foreningslokaler og festlokaler, der er diverse mindre opvarmede kælderrum, der er gavlrum, der er hobbyrum, tørrerum og så er der alle beboernes små personlige kælderrum.

I øjeblikket fokuserer Vapnagaard på øget tryghed i området, ikke mindst i kælderne. Man har konstateret, at der opholder sig personer i kældrene, der ikke hører hjemme, og for at sikre, at det kun er beboere med ærinde, der også har adgang til en kælder, skal alle rum nu registreres.

I den seneste tid har man været rundt og kigge på gavlrum og på en række af de større rum og nu er det altså beboernes tur.

Vapnagaard Kaelderrum web

Alle beboere vil modtage et varsel i deres postkasse. Varslet består af en seddel, der skal udfyldes og en strip med et manillamærke, der skal påsættes hængelåsen ind til det kælderrum, der hører til lejemålet.

I første omgang er det beboerne i Hestens Bakke og Sporegangen, der får seddel, strip og manillamærke, herefter går turen videre til de øvrige beboere på Vapnagaard.

Hvis du har spørgsmål kan du henvende dig i Vapnagaard Servicecenter i åbningstiderne, som står til højre på denne side.

 

 

 

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627