17. november 2016 - Nyheder

Plante- eller flyttekasser

HAVE/FLYTTEDAG: Som de fleste nok ved, så har Helsingør Kommune besluttet at nedlægge Vapnagaard Bibliotek. Biblioteket havde som en af sine mange opgaver at drive bibliotekshaven under BoGro.

Bibliotekshaven består af en række højbede på pladsen ved Vapnagaard Servicecenter. 

Vapnagaards Fællesbestyrelse og Det grønne Udvalg på Vapnagaard har besluttet at lægge Børnehavehaven, pizzaovnen bag Laden og en række af højbedene sammen til en stor fælleshave bag Laden på Gl. Vapnagaard.

Torsdag den 17. november var flyttedag for kasserne/højbedene. Gartnerteamet og folkene fra BoGro var i gang fra morgenstunden, og hvis man lægger vejen forbi pladsen bag Laden, vil man kunne se det nye store haveanlæg.

 

Flyttekasser 1  Flyttekasser 3

Hans Brygge (tv) og resten af gartnerteamet var igang fra morgenstunden med at tømme, flytte og genfylde plantekasserne

Hvis man som beboer på Vapnagaard har lyst til at være med i haveprojektet og få sit eget højbed, så kan man i skranken i Vapnagaard Servicecenter blive skrevet op til en af kasserne.

Lyng fra BoGro fortæller, at der vil blive afholdt en opstartsdag i det nye år, og at planen er at få etableret et hyggeligt have og spisefællesskab i haven bag Laden, på samme måde som det er sket i både Trelleborghaven mellem Ponydalen og Piskesmældet og i haven ved Hestens Bakke.

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627