15. januar 2021 - Nyheder

Parkering under renovering

BG logo

 

 

 

Fredag d. 15. januar 2021

 

Parkering

Som alle nok har set, så er den store Re-renovering af alle blokke på Vapnagaard i gang. Dette påvirker desværre kapaciteten på parkeringspladserne på Vapnagaard. En byggesag fylder – desværre, og der er ikke meget vi kan gøre for at minimere deres ”fylden” på parkeringsarealerne og tilførselsvejene. Vi følger dagligt op på byggepladsen, og de henvendelser, som kommer fra jer beboere. Men byggesagen fylder, og det vil den blive ved med til byggesagen ender i september 2022. Dog skal I huske på, at byggesagen flytter sig igennem Vapnagaard, i takt med blokkene bliver færdige – se nærmere info HER

Så de p-pladser, som er fyldte nu, bliver tomme, og de p-pladser, som pt. ikke har været berørt endnu, bliver det på et tidspunkt.

Vi regner med at ca. 50% af den enkelte parkeringsplads vil blive optaget af byggesagen. Nogle mindre p-områder kan godt blive mere fyldt.

Nu er der flere, som er begyndt at parkere på de grønne arealer rundt omkring på Vapnagaard. Det dur bare ikke! De græsarealer kan ikke holde til, at der bliver kørt og parkeret på dem. Det vil i så fald betyde, at alle arealer efterfølgende ville skulle reetableres, og det vil koste for meget, og noget som vil have indflydelse på jeres husleje, og vi har ikke dækning for en huslejeforhøjelse.

De græsarealer, som entreprenøren kører på for at kunne komme til blokkene, skal de selv reetablere. Vi kan ikke sætte byggesagsmaterialer mm ud på græsarealerne, så vil beboerne selv skulle betale for reetablering. Entreprenøren har lov til at være tættest muligt på byggepladsen med sine materialer, containere, skurbyer mm.

Vi er derfor nødt til at henholde til, at I alle parkerer efter forholdene, og overholder de parkeringsregler som gælder på Vapnagaard, også selvom der er en byggesag kørende. Hvis der ikke er parkeringsregler, vil der blive kaos på pladserne, og vi skulle håndtere endnu flere klager fra beboerne.

Derfor kommer der standsning og parkering forbudt fra fredag d. 15/1-21 kl. 24. Efter dette tidspunkt, vil der blive udskrevet bøder på arealerne.

De regler, der bliver brugt hertil, og bestemt ud fra beboermødet på Vapnagaard, hvor der skal parkeres på de respektive p-pladser på Vapnagaards område. Dette kan vi derfor ikke fravige disse regler. Se ordensregler på Vapnet.dk – nr. 16 Parkering & kørsel m. motor

Med venlig hilsen

Jan Donatzky Pihl

Driftsleder Drift1

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627