12. november 2021 - Nyheder

Månedsbrev november 2021

Kære alle

Hermed månedsbrev for November 2021, vedrørende Byggesagen.
 
Danmark er gået over til vintertid og det samme gør Byggesagen. Det giver sig udslag i, at der er begyndt at komme lys på stilladsgangene. Håndværkere kan nu arbejde, med bedst mulige sikkerhed, i de mørke tider af dagen. Ligeledes bliver dele af stilladset pakket ind i net, som tildeles holder regn og eventuelt kommende sne, ude.
 
Byggesagen bevæger sig fremad i den sidste halvdel af Vapnagaard’s blokke.
På nuværende tidspunkt arbejdes på den sidste del af Folehaven, hele Hovmarken samt lidt over halvdelen af Blishøj’s blokke.
 
Sidste del af september og en del af oktober måned, bød på meget regn og nu arbejder tagdækkere og stilladsfolk, på at indhente vejrligsdage, med lidt weekendarbejde.
(Berørte blokke med weekendarbejde blive varslet inden).
 
Entreprenøren varsler fortsat, inden opstilling af stillads, og her i november måned varsles berørte blokke på Blishøj. (HUSK AT FØLG INSTRUKSERNE FOR HVAD DU SKAL GØRE VED DIN FRANSKE ALTAN, HAVE ELLER TAGTERRASSE)
 
Langtidsvarslingerne er – og bliver - udsendt til blokke på Sporegangen, i denne måned og ligeledes er dele af Hestens Bakke blokkene også blevet varslet.
 
Skurbyen er nu helt samlet på Blishøj P-plads.
Da byggesagen nu arbejder på Blishøj blokkene, er Blishøj P-plads til tider hårdt belastet og især i forbindelse med opstilling og nedtagning af stilladserne.
 
Vi forsøger at ”Låne” mindst mulige P-pladser og i korteste mulige tidsrum., men vi kan desværre ikke komme uden om at vi ”låner” P-pladser løbende i nærheden af blokkene der arbejdes på.
Oprydning foran blokkene samt reetablering af beskadiget hegn, bliver fremadrettet registreret og udbedret i forlængelse af stilladset er nedtaget og kørt væk.
 
Vi følger byggeprocessen på nært hold og vil hele tiden arbejde for udførelse, til gavn og glæde for alle på Vapnagaard.
 
Rigtig god efterårsmåned!
 
Drift1
 
 • kontakt os

  Telefontider

  Mandag - Fredag:

  8.00 - 10.00

  Telefon:

  4925 2627


  Personlig henvendelse
  Driftskontoret på Hovmarken 7 har åbent:

  Mandag - Fredag:

  10.00 - 12.00