25. april 2022 - Nyheder

Månedsbrev for april

Kære alle

Hermed månedsbrev for april 2022, vedrørende Byggesagen. 

Solen skinner og foråret viser takter af to-cifre grader og man kan næsten smage sommeren med alle de solskinstimer vi er heldige at have. 

Dette er også til gavn for byggesagen, hvor det trods alt går hurtigere og nemmere, når vejret viser sig fra sin bedste side.  

Gartnere fra byggesagen, har nu påbegyndt reetablering af diverse udenomsarealer, som er blevet færdige i løbet af de sidste 6-8 måneder.

Byggesagen har færdiggjort de sidste blokke, med forhøjet 3 sals-tage på Hestens Bakke og oprydning er i gang. Fjernelse af køreplader og reetablering af området vil blive udført hurtigst muligt. 

Selv om byggesagen har fjernet stilladser og kørt dem væk, er der stadig en del på Hestens Bakkes p-pladser og dette bliver også kørt væk, på sættevogne, hurtigst muligt.  

Byggesagen er færdige med første blok på Sporegangen og fortsætter med resterende blokke og efterfølgende med de sidste på Hestens Bakke som løbende bliver varslet.  

(HUSK AT FØLGE INSTRUKSERNE FOR HVAD DU SKAL GØRE VED DIN FRANSKE ALTAN, HAVE ELLER TAGTERRASSE) - Har du have og hund, så husk at fjerne hundelortene!

I april måned blev den sidste blok på Vapnagaard langtidsvarslet og dermed kan vi endelig ane afslutningen af denne re-renovering.  

Skurbyen på Hestens Bakkes p-pladser er blevet etableret og Skurbyen på Blishøj p-pladser er blevet mindre og flere p-pladser er blevet frigivet. 

Vedrørende ”lån” af p-pladser:

Belastningen af Blishøj p-pladser er blevet mindre, efter dele af skurbyen er flyttet. 

Der vil løbende blive ”lånt” p-pladser på Hestens Bakke. Dette vil der blive opsat skiltning om, samt det vil blive annonceret på Vapnagaard’s Facebook-side og Vapnet.dk.

Der har været nogle udfordringer med vinduesgennemgang på indgangssiderne. 

Det ser nu ud til, at vi er meget tæt på at komme til en endelig aftale, som jeg håber på at have nyt om, i løbet af maj måned.

Vi følger byggeprocessen på nært hold og vil hele tiden arbejde for udførelse, til gavn og glæde for alle på Vapnagaard.  

Rigtig god solrig april måned :-)

Med venlig hilsen
Drift 1

 • kontakt os

  Telefontider

  Mandag - Fredag:

  8.00 - 10.00

  Telefon:

  4925 2627


  Personlig henvendelse
  Driftskontoret på Hovmarken 7 har åbent:

  Mandag - Fredag:

  10.00 - 12.00