1. juli 2019 - Nyheder

Kun biler på p-pladser

 

BILER: De fleste har nok set det, der er sat nye bomme op på Vapnagaard. Otte i alt - to på hver brandvej, en i hver sin ende.

Fællesbestyrelsen har valgt at sætte bomme op, da flere beboere har klaget over uvedkommende trafik inde på Vapnagaard.

Som de fleste nok ved, så er det ikke tilladt at køre bil inde i bebyggelsen, med mindre man har en god grund, og har fået tilladelse.

 • Håndværkere med ærinde for Vapnagaard
 • Forsynings- og renovationskøretøjer
 • Rednings- og udrykningskøretøjer
 • Ansatte i Boliggården med ærinde i bebyggelsen

... er de eneste, der har lov til at køre inde i bebyggelsen. 

De store tværgående stier ind i bebyggelsen er derfor blevet afspærret med bomme.Disse kan hæves, hvis man har en særlig nøglebrik.

Som udgangspunkt er det ikke muligt for andre end de ovenstående, at få adgang bag bommene til Vapnagaards indre med et køretøj.

Der kan være enkeltstående situationer, hvor man som beboer har behov for at få et køretøj ind på de store tværgående stier. 

Det kan være ved større og meget besværlige flytninger eller lignende. Tilladelse til dette udstedes kun undtagelsesvis og kun i et meget begrænset tidsrum. Der gives ikke tilladelse ved mindre flytninger, håndværkerbesøg eller, hvis man har købt en ny vaskemaskine, en reol eller lignende - i de tilfælde kan man låne en trækvogn.

Hvis man mener at have brug for adgang til kørsel i området, så skal man henvende sig i Vapnagaard Servicecenter, Hovmarken 7, hvor man kan bede om at låne en nøglebrik, til en eller flere bomme i et begrænset tidsrum.

Det er kun beboere på Vapnagaard, der har denne mulighed, så husk dit sundhedsbevis/sygesikringskort. Brikken er personlig og må ikke udlånes.

Afleveres brikken ikke igen senest tre dage efter periodens udløb, koster det et gebyr på 140 kroner.

Bom 2

Bommen her, ved Sporegangen 18, er en af i alt otte nye bomme, der skal forhindre uvedkommende kørsel inde på Vapnagaard

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627