28. oktober 2019 - Nyheder

Indkøbsvogne i to versioner

 

SHOPPING: De fleste beboere på Vapnagaard er nok glade for igen at have en Aldi som nabo.Den tyske supermarkedskæde gen-åbnede sin butik på Egevænget i denne måned, og at dømme ud fra antallet af kunder alene på åbningsdagen, har butikken været savnet.

Blandt de blå mænd er gensynsglæden dog blandet med en anelse ærgelse.

- I en periode har vi haft godt styr på indkøbsvognene på Vapnagaard, fortæller ejendomsfunktionær Bjarne Koch til Vapnagaard Nyt.

- Men desværre passer Aldis vogne ikke ind det system vi har sat op flere steder på Vapnagaard. 

Systemet, er de båse beregnet til indkøbsvogne fra Prøvestenscentret, hvor vognene  kan opsamles og afhentes.


Aldi henter ikke

Det betyder, at der står vogne fra ny-åbnede Aldi flere steder på Vapnagaard uden for de opsatte opsamlingsbåse.

- Jeg har kort talt med personalet i Aldi, og de fortæller, at de ikke har folk til at komme og hente vognenen. Jeg har hørt, at de snart får en ny butikschef, og så håber vi, at vedkommende kan finde en løsning, lyder det fra Bjarne Koch.  

Indtil da lyder opfordringen fra Bjarne og de øvrige blå mænd, at man tager en vogn med sig, hvis man falder over den på vej til Aldi.

- Om man tager en vogn i Aldi eller her på Vapnagaard er for de fleste ligegyldigt, og så kan vi måske have lidt færre indkøbsvogne, der står og flyder rundt omkring på Vapnagaard, mener Bjarne Koch.

Indkbsvogn 1 web Indkbsvogn 2 web

Indkøbsvogne med de blå håndtag fra Aldi bliver i modsætning til de grå fra Prøvestenscenteret ikke afhentet af supermarkedet. Derfor er det en god idé ikke at tage dem med ind på Vapnagaard, og hvis man falder over en på vej til Aldi, kan man jo tage den med sig. (Foto: Jürs)

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627