6. april 2020 - Nyheder

Formandshilsen

 

Kære beboere i Vapnagaard.
Det er en mærkelig tid vi er i lige nu. Mange af os sidder i lejlighederne og venter på bedre tider. Andre må gå på arbejde for at sikre, at vi får mad, får tømt containergårde, får passet vore syge og skrøbelig naboer. Får repareret en vandhane, får gjort noget ved de grønne områder o.s.v. Så selvom mange af vi ældre isolerer os selv, så fungerer vores omgivende samfund faktisk på bedste vis.

Vi ser det bare ikke sådan lige, og grundlæggende er der stille i vores bydel. Solen skinner, og vejret tegner til det helt store over påsken. Det er dejligt, for så kan vi komme ud. Vi kan være i vore haver, og vi kan være på de fælles områder - blot vi holder afstand. Det er dejligt vi har de muligheder vi har. Man kan også gå sig en tur og se på alt der pibler af jorden over hele Vapnagaard. Vi går foråret i møde, og drømmer om, at fru corona snart forsvinder.

Personligt tror jeg nu ikke, at vi kan bevæge os, som før vi stiftede bekendtskab med corona - den 14. april. Men vi må tage det, som det kommer, og rette os efter de forordninger og love, der er givet. Det er vores bedste chance for ikke at blive smittede.

Med en portion optimisme i behold og en stor tak til alle i det arbejdende folk, samt en tak til vore fantastiske beboere, som har taget den tålmodighed, der skal til i.f.t. service / servicecenter og nedlukningen her - i det hele taget, ønsker jeg Jer alle en rigtigt god påske - på trods. Og skulle nogen have brug for en snak, så ring gerne til mig, telefonen er åben for alle.

Et virtuelt kram til Jer alle
Anje - formand - Vapnagaard

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627