26. januar 2017 - Nyheder

Fædregruppen på førstehjælpskursus

LIV: For at være bedre rustede til at hjælpe beboerne på Vapnagaard, har 15 medlemmer af Vapnagaards Fædregruppe netop været på det første af to førstehjælpskurser.

Det fortæller Menderes Acikel, formand for Fædregruppen.

- Skulle det ske, at en beboer eller en person udefra falder om, når vi i Fædregruppen går rundt på Vapnagaard, ønsker vi at kunne hjælpe. Derfor synes vi, at det er vigtigt, at vi lærer førstehjælp, så vi kan træde til i en sådan situation, fortæller Menderes Acikel.

Kurset består af to gange fire timers undervisning i kælderlokalet Blishøj 15, hvor en underviser fra Helsingør Ungdomsskole instruerer Fædregruppens medlemmer om de forskellige elementer i førstehjælpen.

- Det er vigtigt at kunne. Vi lærer også de basale ting om, hvor hjertestarterne er placeret på Vapnagaard, og hvordan de skal bruges, så vi eventuelt kan hjælpe andre i en nødsituation.

I kølvandet på førstehjælpskurserne kaster Fædregruppen sig i den kommende tid også ud i et kursus, der har fokus på konflikthåndtering.

Ønsker du at høre mere om Vapnagaards Fædregruppe (og eventuelt være med i deres arbejde), er du velkommen til at kontakte Menderes Acikel på tlf. 2894 5857.

Foto: Hatim Al Nashar

 • kontakt os

  Telefontider

  Mandag - Fredag:

  8.00 - 10.00

  Telefon:

  4925 2627


  Personlig henvendelse
  Driftskontoret på Hovmarken 7 har åbent:

  Mandag - Fredag:

  10.00 - 12.00