4. marts 2020 - Nyheder

De skal jo også kunne komme til

 

TRAPPEVASK: Som flere nok har bemærket, så har vi fået nye trappevaskere på Vapnagaard. Firmaet Combi Service har overtaget jobbet med at holde rent på trapper og i fællesvaskerierne i kælderen.

Trapperne bliver vasket en gang om ugen og gulvet i vaskerierne en gang hver anden uge. Der er sat sedler op på trapper og i vaskerier, hvor man kan se, hvornår, der skal vaskes.

Beboerkoordinator Christina Ryfoss fra Vapnagaard Servicecenter fortæller, at man er meget velkommen til at sende en en mail eller benytte sig af ”Meld Fejl” blanketten på vores hjemmeside, hvis ikke man er tilfreds.

- Men gør det endelig med det samme. Hvis der går mere end 24 timer, kan vi ikke sandsynliggøre overfor rengøringsfirmaet, at opgaven ikke er løst, og så bliver der først gjort rent ved næste planlagte besøg, lyder det fra Christina.

Ryd trappen
Trappevaskerne skal ikke fjerne eller løfte dørmåtter og andet på trapperne. Det betyder i praksis, at der kun vil blive fejet og vasket, der hvor gulvet er ryddet.

Derfor bedes beboerne om at enten fjerne dørmåtten aftenen før der vaskes trapper, eller sætte den op ad døren.

- … og så er det altså stadig ikke tilladt, at have noget stående på trappe-afsatserne, lyder det fra Steen E. Petersen, der er stedfortrædende ejendomsmester på Vapnagaard.

trappevask

Det er selvfølgeligt både praktisk og bekvemt, men man må ikke have noget stående på trappe-afsatserne – det går både ud over beboersikkerheden og rengøringen. (Foto: Steen E. Petersen).

- I det daglige, når vi kommer rundt i blokkene, ser vi alt for mange steder, at beboere har indrettet sig med potteplanter, stole, skoreoler og alt muligt andet på trappe-afsatserne. Det er ikke tilladt. I tilfælde af brand er det meget vigtigt, at alle trapper er ryddede, så man hurtigt kan komme ud, og der bliver altså heller ikke gjort ordentlig rent, når trappevaskerne skal zig-zagge sig frem på afsatserne, er den kontante melding fra den ellers flinke Steen.

jürs

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627