28. maj 2018 - Nyheder

Civile forebyggere skaber tryghed

TRYGHED: Nordsjællands Politi ansatte tidligere i år to civile forebyggere, som sammen med politibetjente skal arbejde på Vapnagaard og i Nøjsomhed.

Formålet med arbejdet er, at de skal dæmme op for utryghed og forebygge, at børn og unge ender i kriminalitet eller rocker- eller bandemiljøet ved at være opsøgende og dialogbaseret. Det vil de gøre ved at samarbejde tæt med de unges familier, beboerne i området, SSP og den boligsociale helhedsplan. Forebyggerne vil derfor komme i områderne, tale med beboerne, deltage i lokale arrangementer og på alle mulige måder forsøge at komme til at lære boligområdet og beboerne at kende, oplyser Nordsjællands Politi.  

Ifølge politiet er forebyggerne lige nu godt i gang med at lære både Vapnagaard og Nøjsomhed at kende og tage kontakt til både beboere, foreninger og klubber i områderne. I øjeblikket arbejdes der på at afstemme, hvilke udfordringer der er, og hvordan forebyggerne kan støtte op om alt de gode indsatser, der allerede er i gang.

De civile forebyggere hedder Øzcan og Ursula. Øzcan har en baggrund som skolelærer, mens Ursula er uddannet pædagog. Betjentene, som de går sammen med, hedder Martin og Nicklas.

Som beboer kan man kontakte forebyggerne via telefon og mail, hvis man har spørgsmål til deres arbejde, er bekymret for en ung, eller oplever utryghed i området.

For Vapnagaard kan Øzcan kontaktes på: Tlf. 7226 5216 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

For Nøjsomhed kan Ursula kontaktes på:  Tlf. 7226 5214 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Politiet kan i øvrigt kontaktes på tlf. 114, hvis det drejer sig om anmeldelser eller assistance.

Ring 112, hvis det er akut.

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627