13. januar 2020 - Faste Aktiviteter

Krig i kælderen

 

FORENINGSLIV: Kælderen under Rytterbakken 12, vil fremover hver tirsdag blive fyldt med de mest fantastiske eventyr, når Helsingør Gamers flytter ind.

Helsingør Gamers er en gruppe på cirka 15 spillere, der brænder for bræt og terningspil, og hvis krøllede hjerner har det bedst, når de kan nørde strategi med figurer og kæmpestore hjemmelavede slagmarker i krydsfiner og papmache.

- Vi har indtil nu holdt til ude i en spejderhytte på Gl. Hellebækvej, hvor vi skulle dele et lidt for lille lokale med en spejdertrop, så da vi fik muligheden for et af de gode kælderrum herude, slog vi til med det samme, fortælle Thorbjørn fra Helsingør Gamers.

Warhammer

Strategispillet Warhammer et af de spil, der spilles i Helsingør Gamers

Lokalerne er ved at være sat fint i stand, og det fejrer Helsingør Gamers med åbent hus den 4. februar fra klokken 17. Her kan man udover en portion mad få en demonstration af, hvad man kan i klubben.

- Vi laver en stor gang spaghetti og slår dørene op for alle, der vil se hvad vi laver og som måske kunne tænke sig at være med, fortæller Thorbjørn.

Helsingør Gamers spiller meget Warhammer, et krigsstrategispil, hvor man selv dekorerer figurer og skaber slagmarken, og spillerne er også glade for de såkaldte pen and paper-spil, som Dungeons and Dragons, rollespil hvor man bruger fantasi og terninger i hobevis.

Thorbjoern laas

Thorbjørn fra Helsingør Gamers

- Men vi har plads til stort set alle bræt- og kortspil, fortæller Thorbjørn…

. … så, hvis man er en gruppe, der spiller jævnligt, men ikke rigtig har et sted, så kom forbi og få en snak med os, så kan det være vi kan finde tid og plads.

Helsingør Gamers er åben for alle – aldersmæssigt henvender man sig dog primært til teenagere og opefter.

Man kan læse mere om Helsingør Gamers på facebook eller man kan sende Thorbjørn en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis man har et spørgsmål.

- Men start med at komme forbi den 4. februar til en snak og en gang spaghetti, lyder invitationen fra Thorbjørn.

HELSINGØR GAMERS
RYTTERBAKKEN 12, KLD
TIRSDAGE FRA KLOKKEN 17

 

 • kontakt os

  Telefontider

  Mandag - Fredag:

  8.00 - 10.00

  Telefon:

  4925 2627


  Personlig henvendelse
  Driftskontoret på Hovmarken 7 har åbent:

  Mandag - Fredag:

  10.00 - 12.00