24. april 2019 - Faste Aktiviteter

Kreative sjæle søges

GENBRUG: Kan du sy? Har du tid og lyst til at sy for en god sag? Og synes du også at der bliver brugt ALT for mange plastikposer? Så er det måske D...IG vi skal have fat på!

Beboere på Vapnagaard har startet et sy-projekt, hvor der skal sys stofposer ud af genbrugsstof eller stofrester.

Stofposerne bliver forsynet med et Vapnagaard logo og skal uddeles gratis her på Vapnagaard og i lokale forretninger. Projektet er sat i gang for at sætte fokus på det store forbrug af plastik, særligt plastikposer, og håbet er at vi kan mindske forbruget af plastikposer her på Vapnagaard.

Du kan vælge at sy derhjemme eller du kan komme ned i systuen på Hestens Bakke 36 i kælderen, om fredagen (undtagen helligdage) kl. 13.00 og et par timer frem og sy sammen med andre beboere.

Vi sørger for stof og kaffe

Hvis dette har din interesse kan du kontakte Sarah Staal på telefon 3036 7492 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller bede om at blive en del af gruppen ”Vapnagaards posefolk” på facebook.

Ligger du inde med gamle stofrester, dynebetræk, voksduge eller lignende som alligevel bare samler støv, er du også meget velkommen til at tage kontakt til os, så aftager vi gerne.

 

SY GENBRUGSPOSER

FREDAGE KLOKKEN 13 (ikke helligdage)

HESTENS BAKKE 36, KLD

 • kontakt os

  Telefontider

  Mandag - Fredag:

  8.00 - 10.00

  Telefon:

  4925 2627


  Personlig henvendelse
  Driftskontoret på Hovmarken 7 har åbent:

  Mandag - Fredag:

  10.00 - 12.00