13. august 2018 - Faste Aktiviteter

Cykelværksted i Blishøj 12

CYKLER: Hans-Erik er en flink mand, så flink, at han hver tirsdag reparerer cykler for Vapnagaards beboere.

I kælderen Blishøj 12 kan Vapnagaards beboer gratis få repareret sine cykler i det omfang evnerne rækker. Skal der bruges nye dele køber man dem selv og medbringer.

Cyklen skal være rimeligt rengjort ved aflevering. El-cykler repareres kun i meget begrænset omfang. Ingen knallerter og scootere uden undtagelser.

- Rollatorer og barnevogne er velkommene i det omfang vores evner rækker, lyder der fra Hans-Erik, der stå for cykelværkstedet.

Ligeledes vil det være muligt selv at reparere sin cykel med eller uden hjælp i værkstedet.

Der er som sagt åbent hver tirsdag fra 13-16 hvor man bare møder op. Andet tidspunkt kan aftales hvis man ikke kan om tirsdagen.

Man skal som sagt have sine dele med, hvis der skal repareres. Hvis man derfor ved, at der er tale om et fladt dæk, så tag en ny slange med, så klares problemet med det samme.

- Hvis man ikke lige ved, hvad der skal bruges, så tag cyklen med, og så får du en indkøbsseddel med fra Hans-Erik - lettere kan det ikke være.

Du kan følge med i nyheder og andet på cykelværkstedets facebook-gruppe, send en venneanmodning til Vapnagård Cykelværksted så du kan komme med i gruppen.

Du ka også sende en mail til Hans-Erik på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 • kontakt os

  Telefontider

  Mandag - Fredag:

  8.00 - 10.00

  Telefon:

  4925 2627


  Personlig henvendelse
  Driftskontoret på Hovmarken 7 har åbent:

  Mandag - Fredag:

  10.00 - 12.00