DRIFTINFORMATION

Ny driftsleder i Drift 1

Drift 1 har endelig fået ny driftsleder, nemlig 39-årige Dennis Nordahl Autzen, der er et velkendt ansigt i Vapnagaard, hvor han indtil nu har været driftslederassistent.

Opdateret februar 2024 / bve

Drift 1 – og dermed Vapnagaard – har været uden driftsleder siden september 2023. Efter en grundig rekrutteringsproces har Boliggården nu valgt at ansætte Dennis Nordahl Autzen i stillingen. Dennis har første arbejdsdag som driftsleder den 1. marts 2024.

Dennis er et velkendt ansigt blandt beboerne, da han har arbejdet som driftslederassistent på driftskontoret i Vapnagaard i 3½ år. Han er vellidt blandt sine kollegaer, hvilket kom til udtryk i klapsalver, da han blev præsenteret som ny driftsleder.

Drift 1s nye driftsleder glæder sig til at tage hånd om de opgaver, der venter forude. Han skal bl.a. finde en ny driftslederassistent, der kan afløse ham selv, og så skal der ansættes en række ejendomsfunktionærer.

Dennis ser frem til at yde en god og positiv service for beboerne, og til at være med til at skabe et godt arbejdsmiljø for driftens ansatte.

Ny driftssekretær starter 1. marts

Driftskontoret i Drift 1 får den 1. marts også ny driftssekretær. Hun hedder Katja Valant og kommer fra en stilling som sekretær på Nordsjællands Hospital. Læs mere om hende i marts-nummeret af Vapnagaard Nyt – og tag ellers rigtig godt imod hende.