12. oktober 2016 - Nyheder

Vapnagaard på DK4 i november

SNAK MED SCHACK: Det var med solskin fra oven og et glimt i øjet, da kokken, journalisten og multikunstneren Mik Schack i september måned gæstede BoGro-fælleshaverne på Vapnagaard. Nu er der kommet en tv-udsendelse ud af besøget, som du kan se mandag den 21. november.

Anledningen til Mik Schacks besøg i Helsingørs største boligområde var tv-optagelserne til DK4-programmet ’Public Service’, hvor Hestens Bakke Fælleshave dannede rammen om optagelserne.

Det er nu blevet til en tv-udsendelse, som du ifølge DK4’s programafdeling kan se første gang mandag den 21. november kl. 19.15 på DK4. Udsendelsen fra Vapnagaard vil ifølge Lene Blæsbjerg Nielsen fra programafdelingen blive genudsendt løbende i ugerne efter den første visning på kanalen.

Hestens Bakke Fælleshaven er oprettet som én af i alt fire haver af beboerne og folk fra BoGro-projektet på Vapnagaard. Bibliotekshaven, Børnenes Have og Trelleborg Fælleshave er de øvrige BoGro-haver på Vapnagaard.

Også Lyng Brøndum Dyrholm fra BoGro-projektet var med ved DK4’s tv-optagelser i september på Vapnagaard, ligesom Ole Karlsson fra Vapnagaard TV og områdesekretariatsleder Dorthe Qwist Greve samt Søren Ejlersen fra ’Haver til Maver’ kiggede forbi haven for at medvirke. Ejlersen agerede også kok ved den lejlighed. Her var der fokus på trygheden, naboskabet og fælleskabet, som gror og spirer på Vapnagaard.

Ifølge DK4’s programafdeling bliver udsendelsen med Mik Schack på Vapnagaard vist første gang mandag den 21. november kl. 19.15 på DK4. 

 • kontakt os

  Telefontider

  Mandag - Fredag:

  8.00 - 10.00

  Telefon:

  4925 2627


  Personlig henvendelse
  Driftskontoret på Hovmarken 7 har åbent:

  Mandag - Fredag:

  10.00 - 12.00