6. marts 2017 - Nyheder

Vapnagaard i løbetid - igen?

LØBETID: Skulle du som beboer på Vapnagaard støde på et par løbere med kort i hånden her i løbet af marts, er du formodentlig ikke helt galt på den.

Som du måske husker, har Vapnagaard tidligere lagt grund og bygninger til sprintorienteringsløb af international klasse. Fredag den 24. marts er der igen sprintorienteringsløb, men denne gang er det Espergærde Gymnasium og et nærliggende industriområde, der danner rammen om løbet.

- Vi ved, at der er flere landshold, som kommer til Danmark i ugen op til løbet, og jeg gætter på, at nogle af dem er frække nok til at løbe banen fra sidste år igen som fortræning. Så hvis I ser nogle løbere på Vapnagaard, er det nok landsholdsløbere, der er ude at træne med et kort i hånden. Ikke fordi der er en konkurrence i gang, fortæller Rolf Lund fra Helsingør Ski- og Orienteringsklub.

Så nu har du forklaringen på, at Vapnagaard (måske) atter er i ’løbetid’.

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenterets kvikskranke, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.