31. oktober 2017 - Nyheder

Udvidet service i Servicecenteret

Udvidet service i servicecentret

Boliggården er i denne tid i gang med en større omlægning af alt det tekniske personale. Det kommer også til at betyde ændringer på Vapnagaard.

Ændringerne betyder, at vi pr. 1. november 2017 samler ejendomsfunktionærerne i mere selvstyrende teams med hver sit ansvar for en håndfuld afdelinger. Det kommer også til at berøre Vapnagaard. Driftsafdelingen på Vapnagaard kommer fremover også til at skulle stå for driften i blandt andet Stævnen i Snekkersten og vores lille naboafdeling, Pinjevangen.

Der er derfor blevet ansat en driftsleder, der sammen med vores driftschef, Rebecca Dyrby, skal sørge for, at alle små og store opgaver bliver løst på Vapnagaard. Ulrik Krüger, hedder den nye driftsleder, og han har fast arbejdsplads i servicecenteret, hvor han sammen med beboerkoordinator Christina Ryfos vil sikre service af Vapnagaards beboere. De ejendomsfunktionærer, der hidtil har været ansat på Vapnagaard, vil stadig være ansat på Vapnagaard, men vil blive samlet i en enhed med Jan Thomsen som ejendomsmester.

Skal du have fat på en vicevært?

Fremover skal du henvende dig i Vapnagaard Servicecenter, når du skal melde fejl eller mangler ved din bolig. Det er også i servicecenteret. du kan bestille nøgler og nøglebrikker.

Morgentræffetiden hos de tre lokale ejendomsmestre udgår, men hvor du før skulle henvende dig mellem klokken 8 og klokken 9, kan du nu få hjælp i hele servicecenterets åbningstid, som er;

Mandag-onsdag 8-15

Torsdag 8-17

Fredag 8-14

Du skal ringe på samme nummer som hidtil, 4925 2627, men hvis du gerne vil møde op, så er det nu i servicecentret, Hovmarken 7 og ikke længere på ejendomskontoret.

Meld gerne fejl ind via vores hjemmeside vapnet.dk under linket MELD FEJL. Du kan selvfølgelig også sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ovenstående er gældende fra 1. november 2017.

Du kan se opslaget om, hvordan du får fat i en vicevært ved at klikke her.

 

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenteret, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.