22. juni 2017 - Nyheder

TV-Pakker på Vapnagaard

TV: I 2016 vedtog Folketinget en ny lov om frit valg af tv-distribution. Loven betyder, at alle, også beboere i almene boliger, skal kunne vælge sin tv-levenrandør selv.

På Vapnagaard har man indgået en aftale med YouSee om levering af tv og bredbånd til beboerene. Selv om aftalen løber frem til 28. februar 2018, så er der nu åbnet op for, at de enkelte beboere kan vælge at udtræde af aftalen.

Hvis man ønsker at udtræde af aftalen skal man meddele dette til Boliggården. dette kan ske på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ved personligt fremmøde på Trækbanen 16.

Der er en række forhold man som beboer skal være opmærksom på:

Selv om man fravælger sin tv-aftale fra YouSee, vil man stadig blive opkrævet 20 kroner månedlig til drift og vedligehold af de eksisterende antenneanlæg. Dette kaldes for basisantenne uden tv-program

Det koster et engangsbeløb på 350 kroner at fravælge sin tv-aftale.

En fravælgelse af tv-aftalen med YouSee betyder også, at man fravælger sin forenings-bredbåndsløsning hos YouSee. YouSee forventer, at det i første halvår af 2017 vil blive muligt af få bredbånd uden at have en tv-pakke i foreningen. Det er selvfølgeligt muligt at få leveret bredbånd på sin adresse uden en tv-aftale hos YouSee, men så sker det ikke i foreningsregi men til markedets gældene betingelser og priser, og det er op til den enkelte beboer at indgå en aftale.

Endeligt er det vigtigt at understrege, at fravælgelse af tv-aftaler sker på individuel basis. Vapnagaards fællesaftale med YouSee løber stadig frem til og med 28. februar 2018.

Du kan på Vapnagaard vælge mellem tre pakker fra 133,- per måned og op til 444,- per måned.

HER kan du finde og downloade en kupon til brug ved pakkevalg.

 

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenterets kvikskranke, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.