26. januar 2018 - Nyheder

Træfældning ved Hestens Bakke

Vær opmærksom på træfældning ved Hestens Bakke

TRÆFÆLDNING: I løbet af uge 5 og 6 fælder de grønne mænd fra gartnerafdelingen træer ved parkeringspladserne langs Hestens Bakke-blokkene.

Det fortæller Daniel Faber Pedersen, gartnerchef på Vapnagaard.

- Vi har cirka 20 træer, der desværre er syge, og som derfor skal fældes. Det sker i løbet af de næste par uger. Derfor opfordrer vi beboerne til at være opmærksomme på den skiltning, som vi løbende sætter op på parkeringspladserne de steder, hvor vi er i gang med at fælde træerne. Ved de skiltede og afmærkede områder skal beboerne være opmærksomme på, at de ikke må parkere, når vi arbejder med træfældningen, lyder det fra gartnerchefen.

Arbejdet med træfældningen er allerede gået i gang ved blokken Hestens Bakke 4-6.

- Noget af det træ, vi får fra træfældningen, kommer beboerne til gode, fordi vi bruger det til sankthansbålet til sommer. Resten af træaffaldet laver vi til flis og bruger det i bedene rundt omkring på Vapnagaard, fortæller Daniel Pedersen.

På forhånd tak for, at du ikke parkerer der, hvor gartnerafdelingen sætter skilte op, så de har plads og ro til træfældningsarbejdet.

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenteret, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.