15. Marts 2018 - Nyheder

Ta' på travetur med Fodtusserne

MOTION: Fodtusserne på Vapnagaard mødes søndage kl. 13 ved Vapnagaard Servicecenter (Hovmarken 7) for at trave en tur.

Alle er velkomne til at gå med, når de vandrer af sted med Ole Karlsson eller Jørgen Elkorn i front. Som noget nyt tilbyder Fodtusserne en kop kaffe i Kulturhus Syd (Hovmarken 7) efter gåturen, hvor der også vil være mulighed for toiletbesøg.

- Alle kan være på vores ture, for vi tilpasser traveturen efter deltagernes behov, evner og ønsker, fortæller Jørgen Elkorn.

Fodtusserne mødes om søndagen ved servicecenteret kl. 13, og her fra enten går de en tur ud i lokalområdet, eller kaster sig ind i et par biler for at køre ud til en skov, hvor de kan styrke sig lidt med en gåtur og hyggeligt samvær.

- Fodtusserne er nemlig ikke kun en gåtur, det er også et socialt arrangement, hvor vi hygger os og drikker en kop kaffe, forklarer Jørn Elkorn.

Turene varer gerne en times tid, og tempoet sættes, så alle kan være med.

- Nogle gange går vi en kort tur, mens vi andre gange vælger at gå en lidt længere tur på omtrent fem kilometer. Det afpasser vi fra gang til og efter ønske fra de fremmødte, lyder det fra Ole Karlsson.

Du kan også høre meget mere om Fodtusserne og komme med på Fodtussernes SMS-liste ved at kontakte Jørgen Elkorn på tlf. 2292 5005 eller via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er også velkommen til at fange Ole Karlsson på tlf. 2635 1445 eller via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.