29. november 2017 - Nyheder

Så englene synger!

Så juleenglene synger

JULELIR: Det er yndefuldt. Det er elegant. Og der er ikke et øje tørt, når han først går i gang.

Det er naturligvis årets traditionsrige julepyntning af Vapnagaard Servicecenter, der her er tale om. Navnet er Winther – Rasmus Winther. Vapnagaards tidligere næstformand er, som mange sikkert ved, gerne mand for at svinge sig op i de højere luftlag (iført strømpesokker!) for at strø nisser, gran, guirlander og røde hjerter ud over inventaret i Vapnagaard-boernes centrale træftempel.

Også i år er Hr. Winther på banen for at peppe centeret op til den stundende højtid, der jo kræver det ypperste inden for udsmykning med glitter og stads.

I år har Rasmus oven i købet taget en vikar fra julemandens værksted med (i form af Birger Pedersen), der allernådigst har fået lov til at deltage i den sirlige kunst at få servicecenteret til at emme af jul, hjertelig stemning og glædelige ønsker for den kommende tid.

Og mon ikke de herrer Winther & Pedersen nok skal få englene til at synge igen år ved deres blotte tilstedeværelse og yndefulde udsmykning af Vapnagaard Servicecenter.

Du er i hvert fald meget velkommen til at besøge centeret (Hovmarken 8) for at nyde frugterne af de to pynteglade herrers prisværdige julearbejde.

Velkommen – og glædelig jul!

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenteret, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.