3. juli 2017 - Nyheder

Ros til Fædregruppen Vapnagaard

FÆDREGRUPPEN: Der er en økonomisk håndsrækning på vej til Fædregruppen Vapnagaard for det opsøgende og forebyggende arbejde, som medlemmer af gruppen yder i Helsingørs største boligområde.

Det står klart, efter et enigt Økonomiudvalg i Helsingør Kommune for nylig besluttede at give en bevilling på 56.000 kroner til Fædregruppen Vapnagaard, der roses for at spille en væsentlig og positiv rolle i forbindelse med åbningen af Kulturhus Syd tidligere på året.

Fædregruppen har ved sin tilstedeværelse været med til at skabe mere ro og orden omkring Kulturhus Syd, fordi medlemmerne af gruppen selv har været med til at lukke og slukke i Kulturhus Syd om aftenen efter endt brug. Fædregruppen har også været med til at øge den generelle tryghed omkring Kulturhus Syd og Vapnagaard Servicecenter.

De 56.000 kroner fra bevillingen skal blandt andet bruges til kurser for medlemmerne af Fædregruppen, udflugter til de unge fra Vapnagaard-området og til at få flere medlemmer til Fædregruppen Vapnagaard.

Ønsker du at høre mere om Fædregruppen Vapnagaard eller deltage i gruppens arbejde, er du velkommen til at kontakte formanden Menderes Acikel på tlf. 2894 5857 eller via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Foto: Bendt Olesen

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenterets kvikskranke, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.