9. maj 2017 - Nyheder

Rønnebær Allé delvist spærret

TRAFIK: Forsyning Helsingør udfører gravearbejde på den del af Rønnebær Allé, der ligger mellem Kastanievej og Pinjevej, i de næste to måneder.

Selv om gravearbejdet ikke udføres på selve Vapnagaards område, kommer arbejdet og den medfølgende delvise lukning af Rønnebær Allé formodentlig alligevel til at berøre beboere fra Vapnagaard.

Formålet med gravearbejdet på Rønnebær Allé er at vedligeholde ledningsnettet, så gamle udtjente rør erstattes af nye, som er bedre isoleret, og dermed leveres varmen mere miljøvenligt, oplyser Forsyning Helsingør.

Arbejdet udføres i perioden 8. maj til 14. juli 2017.

De trafikale forhold i entrepriseperioden er skiltet i området og følgende er gældende:

 • Biler. Der vil være spærret for gennemkørsel på Rønnebær Allé (mellem Pinjevej og Kastanievej). Beboerkørsel og arbejdskørsel tilladt.
  I perioden 8. maj - 29. maj vil der desuden være spærret for ud- og indkørsel ved Egevænget. Adgang til skole, indkøbscenter og kirke mv., skal i denne periode ske via Borgmester P. Christensens Vej.
   
 • Cyklister og gående. Cykelsti og fortov er åbne i begge sider af Rønnebær Allé i hele perioden fra 8. maj til 14. juli.

Du kan se Forsyning Helsingørs opslag for gravearbejdet på Rønnebær Allé ved at klikke her.

Kilde: Forsyning Helsingør.

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenterets kvikskranke, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.