21. november 2019 - Nyheder

Permanent jul på Vapnagaard

 

JULETRÆ: Som de fleste nok ved, så tændes juletræet på Vapnagaard den sidste torsdag i november, i år den 28. november, sådan er traditionen, og det har den været i mange år.

I år bliver der dog ændret lidt på julestarten på Vapnagaard. Ikke sådan, at der ændres på datoen eller tidspunktet – det er klokken 16.30, men Vapnagaards grønne udvalg har besluttet, at plante et permanet juletræ på pladsen ved Laden, Gl. Vapnagaard.

Udvalget mener, at det er en grønnere og mere bæredygtig løsning end et nyt juletræ hvert år. En løsning, der også er i tråd med FN’s verdensmål.

Der vil selvfølgelig blive serveret de sædvanlige æbleskiver og varm kakao. Det nye er, at vi I år udskifter juletræet på toppen av pavillonen ved Laden, med et permanent juletræ.

Træet bliver en normanndsgran på cirka tre en halv meter, og der bliver lavet et større bed med granitkanter til træet, så det kan stå lidt beskyttet for trafik og vejsalt.

Gartnermester Jackie Månsson forsikrer, at træet nok skal stå klart og pyntet til den 28. november.

Trae op

Fremover er det slut med at sætte et nyt træ op hvert år.Nu kommer der et fast juletræ på pladsen

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.