24. maj 2016 - Nyheder

Pas godt på vores hjertestartere

HJERTELIGT: I sommeren 2015 trådte et par friske unge mænd hurtigt til og brugte den udendørs hjertestarter ved Vapnagaard Servicecenter, da en mand havde akut brug for hjælp.

Takket været de unge mænds hjælp med hjertestarteren lykkedes det at redde mandens liv, selv om det var lige på vippen.

Historien fortæller også lidt om, hvor væsentligt det er, at der bliver passet godt på og værnet om de to hjertestartere, der indtil videre er placeret udendørs på Vapnagaard. Den ene sidder ved indgangspartiet til Seniorcentret (Hestens Bakke 43), mens den anden er placeret lige ved indgangen til Vapnagaard Servicecenter.

Sidstnævnte fik for nylig stjålet ’hætten’ af ukendte gerningsmænd, og derfor måtte elektriker Per Christensen kort efter på banen for at genopsætte hjertestarteren, sætte nye batterier i den indbyggede alarm og montere den drejelige ’hætte’ på ny.

For at hjertestarterne er funktionsdygtige og virker, hvis de skal bruges af beboerne i en nødsituation som den, der er beskrevet her, er det naturligvis vigtigt, at alle passer godt på dem og værner om dem.

Så på forhånd tak for, at du tænker på dig selv og din nabo ved at tage god hånd om vores hjertestartere her på Vapnagaard. Det kan være dig, der får brug for livsvigtig hjælp fra en hjertestarter næste gang.

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenteret, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.