19. juli 2017 - Nyheder

Pas godt på vores haver

FÆLLESHAVER: Fælleshaverne ved Trelleborg og Hestens Bakke bliver dagligt flittigt benyttet af flere Vapnagaard-beboere, der nyder at bruge haverne. Derfor er det vigtigt, at vi alle passer godt på haverne, så de kan være til glæde for alle på Vapnagaard.

Sådan lyder det fra flere brugere af fælleshaverne på Vapnagaard.

Igennem Haveforeningen TrelHest er det muligt at være med i fælleshaverne for et engangsbeløb på 50,- kroner.

- Vi bruger meget tid på at passe og pleje haverne, så derfor synes vi, at de er værd at passe godt på og værne om. Haverne er et fristed for os, og vi er meget glade for at være her. Det er her, vi mødes. Et fantastisk sted!, fortæller Birthe Aggebo, der selv nyder at dyrke og pleje fælleshaven ved Trelleborg.

Hun opfordrer andre til at være med i Haveforeningen TrelHest og til at komme og være med til at dyrke og passe godt på haverne.

- Kom og vær med i fællesskabet her omkring haverne! Vi viser gerne andre, hvordan man ta'r salater og andre grøntsager i haverne, lyder det fra Birthe Aggebo.

Så tak for, at du som beboer på Vapnagaard er med til at passe godt på fælleshaverne, så de kan tjene til gavn og glæde for os allesammen her i byens største boligområde på toppen af Helsingør.

Du er velkommen til at kontakte Birthe Aggebo på tlf. nr. 4158 2726 (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller Haveforeningen TrelHest via Danielle Garcia Nielsen på mail-adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenterets kvikskranke, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.