26. april 2017 - Nyheder

Nyt liv til gammelt bed

GRØNT: Der er blevet gravet, renset ud og lagt ny jord i bedet mellem Laden, Vapnagaard Servicecenter og Informationskontoret i løbet af uge 17. Nu mangler kun de nye planter.

Det er folk fra Vapnagaards gartnerafdeling og praktikanten Marianne Borchmann, der har været i gang med at få sat skik på det gamle bed i vores boligområde.

- Hans Brygge og jeg gik en dag rundt og snakkede om, at vi burde skabe noget nyt liv i det her bed, fordi det så så trist ud. Så vi kom med et forslag til, hvordan vi kunne nyplante bedet, og snakkede med driftschef Rebecca Dyrby og gartnerchef Daniel Faber Pedersen om det. Og nu gør vi noget ved det bed, fortæller Marianne Borchmann, der slutter sit praktikforløb på Vapnagaard her ved udgangen af april måned.

Dermed afrunder arbejdet med at skabe nyt liv i det gamle bed Mariannes forløb i Helsingørs største boligområde.

Tanken er, at bedet gerne skulle stå færdigt i løbet af uge 17. Ifølge Marianne Borchmann og Hans Brygge bliver der blandt andet plantet forskellige græsser i bedet, ligesom der også kommer storkenæb, løjtnanthjerte, kærmindesøster og meget andet andet. Marianne har netop brugt bedet som eksempel i en formidlingsopgave, som hun har lavet i forbindelse med sit praktikforløb og sin uddannelse til have- og parkingeniør.

Du kan se flere billeder fra arbejdet med bedet ved at klikke her.

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenterets kvikskranke, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.