6. december 2017 - Nyheder

Ny udgave af Tagryggen på vej

BEBOERBLADET: Redaktionen bag Boliggårdens beboerblad Tagryggen barsler med årets sidste udgave, som i disse dage er på vej i trykken.

I december-udgaven af beboerbladet kan du blandt meget andet læse om den høje effektivitet i Boliggården, om ægteparret, der har boet over 50 år i samme lejlighed i Grønningen, og om den nye varmecentral, der luner hos både de blå mænd og beboerne i Abildvænget i Helsingør.

Tagryggen uddeles til alle boliger i Boliggårdens næsten 50 afdelinger. Det betyder, at bladet når ud til over 6.000 boliger i Helsingør-området.

Bladet bliver omdelt til alle boligers postkasser på Vapnagaard. Du kan også hente et eksemplar af Tagryggen i Vapnagaard Servicecenter (Hovmarken 7) og Boliggårdens administrationsbygning på Trækbanen i Helsingør.

Du kan allerede nu læse den elektroniske udgave af Tagryggen ved at klikke her.

Læs mere om byens største boligselskab på boliggaarden.dk - god fornøjelse med Tagryggen i december!

Du kan se opslaget for december-udgaven af Tagryggen ved at klikke her.

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenterets kvikskranke, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.