15. juni 2017 - Nyheder

Ny traktor til Vapnagaard

TRAKTOR-NYT: Den er fin, den er rød, og den er spritny. Det er ikke Oles nye autobil, men vores nye traktor her på Vapnagaard, der er tale om.

Vapnagaards gartnerafdeling har nemlig lige anskaffet sig en ny, rød traktor for bedre at kunne servicere beboerne i Helsingørs største boligområde.

- Vores gamle traktor var udtjent, så vi har været ude at finde en ny. Det er en større model og et andet mærke. Vores behov har ændret sig, og derfor har vi været nødt til at købe en ny model, der passer til de opgaver, fortæller Daniel Faber Pedersen, gartnerchef på Vapnagaard.

Ifølge gartnerchefen skal den nye traktor bruges hele året – blandt andet til rydning af parkeringspladser, brandveje og stier, da der er fejekost og plov med til det nye stykke mekanik.

- Vores nye maskine har også pallegaffel og skov, så vi kan bruge den til forskellige løfteopgaver. Den har flere ’muller’ end vores gamle maskine, så den skal nok klare de mange opgaver her på Vapnagaard, siger Daniel Faber Pedersen.

Du kan se flere billeder af Vapnagaards nye traktor ved at klikke her.

                                                                                                                                 

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenterets kvikskranke, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.