4. April 2018 - Nyheder

Ny forpagter til nyt spisehus

SPISEHUS: På vegne af fællesbestyrelsen kan det oplyses, at Vapnagaard og Boliggården har indgået kontrakt om forpagtning af den tidligere Væbner Cafe.

En forpagtning er en art lejekontrakt, hvor forpagteren har sin egen virksomhed, og dermed er den person, der står for indholdet – hvilket i forbindelse til Cafeen vil sige, at det er forpagteren, der bestemmer hvad der sælges, hvornår der er åbent, om man vil levere ud af huset, levere til selskaber og så videre. Forpagteren er: Mai Anh Johnsen, som er uddannet kok. Mai Anh er lydhør overfor gode ideer – og hun er nem at snakke med.

Cafeen skal blandt andet have skiftet gulvet, og der skal laves nogle ændringer, som man går i gang med i næste uge. Vi håber, at cafeen kan åbne omkring den 1. juni, hvilket vi selvfølgelig vil orientere nærmere om.

Der vil komme en artikel med Mai Anh i næste nummer af Vap-Nyt.

Vi ønsker Mai Anh velkommen til Vapnagaard og glæder os til et konstruktivt samarbejde.

Med venlig hilsen,
Anje Holmstad, formand Vapnagaard

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.