19. November 2019 - Nyheder

Nede i Bendts kælder...

PORTRÆT: Hvis du er beboer på Vapnagaard, og hvis du står og mangler en god personlig gave, så har Bendt og Jytte Olesen i fotokælderen et godt tilbud til dig:

Et portræt af enten dig selv, et andet familiemedlem eller måske et samlet familiebillede.Bendt og Jytte har i flere år drevet fotokælderen på Hestens Bakke. Her kan beboere på Vapnagaard helt gratis få taget et billede.

- ... men tilbuddet gælder kun for beboere på Vapnagaard, fortæller Bendt.

- ... og vi tager ikke billeder af hunde, katte eller andre kældedyr.

Print selv flere

Vapnagaards Fotostudie drives på frivilligt basis af Bendt og Jytte, og Vapnagaards Fællesbestyrelse støtter økonomisk.Dette er også grunden til, at det er helt gratis at få taget og printet et billede.

Hvis man har brug for flere, så må man selv stå for printningen.

- Hvis man har en usb-nøgle med, så lægger vi gerne alle de billeder, vi har taget over på den. Så kan man sidde i ro og mag derhjemme og finde det eller de billeder, man gerne vil have kopier af, og så få dem printet I en fotohandel eller et andet sted, fortæller Bendt og Jytte.

Siden fotostudiet åbnede har Bendt og Jytte haft hele 1.300 “kunder” i butikken - nogle er selvfølgelig gengangere, der kommer for at få det årlige julefoto, men det høje tal fortæller tydeligt, at en stor del af Vapnagaards beboere har været omkring fotokælderen.

- Og vi har lige været ude med opslag i alle opgange, der minder folk om, at hvis de skal have taget et julefoto i år, så skal de se at få kontaktet os, mens der stadig er ledige huller i vores kalender, lyder det fra Jytte.

Hvis man vil i kontakt med fotostudiet, skal man sende en mail med navn, adresse og telefonnummer til Bendt på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vil man blive kontaktet.jürs

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.