19. Marts 2018 - Nyheder

Mokka med mere i Servicecenteret

MELLEMFOLKELIG: Det er en mellemfolkelig kop kakao, der dagligt bliver drukket i Vapnagaard Servicecenter.

Som du sikkert ved, skete der en række forbedringer af interiøret i servicecenteret før årsskiftet, og det kan beboerne nu nyde godt af. Du kan som beboer på Vapnagaard blandt meget andet nyde en kop kaffe, te og andre varme drikke fra den opstillede automat – og det er ganske gratis.

To af dem, der dagligt kommer i servicecenteret for at nyde en varm drik fra automaten, er græske Stergios Skiathitis og danske Claus Julius Abildgaard fra Vapnagaard.

- Jeg begyndte at komme her lige før jul, og nu er jeg her dagligt for at drikke en kop varm chokolade, fortæller Stergios, mens Claus Julius er ved at tappe en kop varm chokolade fra automaten, da Vapnagaard Nyt møder de to herrer i servicecenteret.

Og det er ikke kun de varme drikke, de kommer her for:

- Vi snakker sammen og hygger os. Og så får vi en sludder med de andre beboere, der kommer her. Jeg synes, det er hyggeligt. Her har jeg også mødt Ole Karlsson, så jeg nu er kommet med i Fodtusserne på Vapnagaard, smiler Stergios, der også synes, det er hyggeligt at møde andre Vapnagaard-beboere i servicecenteret.

- Jeg er lige blevet pensionist, og jeg synes, det er fint at møde andre mennesker her, så jeg vil fortsætte med at komme i servicecenteret for at snakke – og drikke en kop varm chokolade sammen med Claus, siger Stergios, der pønser på at stable en græsk temaaften på benene på Vapnagaard.

Du er som beboer også velkommen til at besøge Vapnagaard Servicecenter (Hovmarken 7) for at nyde en varm drik fra automaten.

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.