25. januar 2018 - Nyheder

Meld fejl via vapnet

FEJLMELDING: Hvis du som beboer på Vapnagaard har brug for at melde en fejl i din bolig, kan du benytte formularen på Vapnagaards hjemmeside vapnet.dk under punktet ’Meld fejl’ øverst på siden.

- Det fungerer rigtig godt med 'Meld fejl'-delen på Vapnagaards hjemmeside. Det letter hele sagsbehandlingsgangen, når du som beboer på Vapnagaard melder fejl via vapnet.dk, for så bliver opgaverne sendt der hen, hvor de hører til. Det gør svartiderne kortere og servicen for dig som beboer bedre. Så brug gerne hjemmesiden, og fortæl det gerne til din nabo - det vil være en stor hjælp og til gavn for alle, lyder det fra Rebecca Dyrby, driftschef på Vapnagaard.

Du kan gå direkte til 'Meld fejl' ved at klikke her.

For at sikre så god og hurtig håndtering af din henvendelse som muligt, er det vigtigt, at du udfylder alle felter i formularen og husker at opgive et telefonnummer, hvor vi kan få i dig, hvis det er nødvendigt. Du vil dog som udgangspunkt ikke blive kontaktet på baggrund af fejlmeldinger via hjemmesiden.

Har du behov for svar på spørgsmål fra en ansat i servicecentret, kan du finde kontaktinfo under emnet ’Kontakt’ øverst på hjemmesiden - klik her.

Spørgsmål om husleje, forsyning (varme eller vand) skal du rette til Boliggården tlf. 4921 1104 eller via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan selvfølgelig også møde op i Vapnagaard Servicecenter i kontorets åbningstid. Du har også mulighed for at ringe til vores beboerskranke i servicecentret på telefon 4925 2627. 

Kontakt til viceværter, ejendomsmester og varmemester kan ske på telefon 4925 2627 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Driftsforstyrrelser i forbindelse med varme, vand, el og forstoppelser i kloak/faldstamme efter klokken 15 på hverdage (fredag dog efter klokken 14) og lørdage og søndage skal meldes til:

SSG SKADESERVICE, TLF 7021 0371 (Denne ordning gælder dog kun ved akut opståede skader, som absolut ikke kan vente med udbedring til normal arbejdstid).

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenteret, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.