8. februar 2017 - Nyheder

Marianne - ny praktikant

NAVNE: Der er på Trækbanen blevet lavet en aftale om, at Vapnagaard fra i dag onsdag skal have en have- og parkingeniør i et praktikforløb på Vapnagaard.

Det er 54-årige Marianne Borchmann (i midten på billedet), der skal i praktik på Vapnagaard, hvor praktikforløbet vil vare et par måneder, oplyser Rebecca Dyrby, driftschef på Vapnagaard.

Marianne er i gang med en uddannelse som have- og parkingeniør.

- Så jeg håber, at I vil tage godt imod Marianne, som er i fuld gang med sin uddannelse. Marianne får nogle helt konkrete projekter, som hun skal arbejde med. Jeg har ikke talt med hende endnu, men jeg forestiller mig at det blandt andet kunne være: En langtidsplan for søen, herunder renovering, stier, belysning, søgning af tilskud fra kommunen med videre. Oplæg til det fremtidige udtryk og vedligehold af skråningerne mod ringvejen. Gennemgang af vores plejeplan og sparing med vores gartnerteam omkring den fremtidige vedligeholdelse og forslag til plantevalg.

I det daglige vil Marianne få plads i Vapnagaard Servicecenter.

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenterets kvikskranke, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.