13. august 2018 - Nyheder

Mai i august

CAFÈ: Nu på fredag, den 17. august, slår Café Mai, Vapnagaards nye spisested, dørene op. Mai Ahn, der er forpagter af den gamle Væbnercafé har slidt i det for at være klar til at servere mad til beboere og mange andre på Vapnagaard her fra sommerferiens slut.

Klokken 14.30 og et par timer frrem på fredag, kan alle, beboere og andre interesserede, komme forbi og se, hvad hun har brugt sommerferien på.

- Der er lidt smagsprøver til alle, og så skulle jeg også gerne have en menu klar, lyder det fra Mai.

Du må meget gerne melde dig til åbent hus nu på fredag i Vapnagaard Servicecenter, så ved Mai Ahn nogenlunde hvor mange hun skal lave mad til.

Det nye spisested åbner mandagen efter, den 20. august.

Der vil være åbent til frokost alle hverdage fra klokken 11.30. Mandag til onsdag kan man også hente mad frem til klokken 18 og tage med hjem til aftensmaden.

Torsdag og fredag er der åbent frem til klokken 20, og her kan man udover at tage mad med hjem også spise i den nyindrettede café.

- Man kan bestille frokost dagen før, hvis man vil være sikker på, at der ikke er udsolgt, og aftensmad enten til at tage med hjem eller spise i caféen, kan bestilles inden 12 samme dag, fortæller Mai Ahn til vapnet.dk

Mai Ahn fortæller også, at i resten af september byder hun på en gratis drik til måltidet i caféen - et glas vin, en øl eller en vand.

Du kan følge med i menuerne, når de er klar, enten her på vapnet.dk eller på Vapnagaards facebookside

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.