31. august 2020 - Nyheder

Husk Fællesmødet

 

BEBOERDEMOKRATI: Alt er ikke helt som det plejer at være, det er vist gået op for de fleste. Det kommer også til at gælde årsmødet den 20. september.

Det holder vi i år i Helsingørhallen. Vi kan nemlig ikke garantere, at vi kan holde korrekt afstand mellem stolerækkerne i Laden, hvor vi plejer at holde mødet, så vi må benytte et større lokale - Hal 2 på Gl. Hellebækvej.

Alle hår fået en dagsorden og mødeindkaldelse i postkassen, hvis ikke, så kan den findes HER.

Fællesbestyrelsen arrangerer transport med bus, for dem, der ikke kører i egen bil. For at kunne vide hvor mange buuser, vi skal bruge, hvor mange smurte boller, vi skal bestille og hvor mange stole, der skal stilles op, beder vi om en forhåndstilmelding.

Det kan ske ved at udfylde slippen i bunden af mødeindkaldelsen, eller ved at sende en mail til driften, det kan du gøre HER.

Mødet starter som altid klokken 9. Fra klokken 8.30 kan man komme ind og få en kop kaffe og en bid morgenmad.

For at sikre, at mødet er så sikkert som muligt, vil der være ekstra plads mellem stolene, spritstationer i hallen og mundbind i bussen.

Vi beder alle mødedeltager om at blive siddende på deres pladser i det omfang, det er muligt. Man må selvfølgelig godt gå på toilettet eller hente en kop kaffe eller en vand, men eller skal man blive siddende under mødet.

Der bliver afhentning af mødedeltager to steder på Vapnagaard, klokken 8 og klokken 8.15.

Læs meget mere i det hæfte, der kommer i din postkasse en uges tid før selve mødet

HUSK, at du skal have dit sygesikringskort (sundhedskort) med for at kunne deltage i mødet.

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.