4. december 2017 - Nyheder

Bedre lys på Vapnagaard

LYS I LAMPEN: Mange beboere har på det sidste været forbi Servicecentret og fejlmeldt manglende lys i gadelamperne på Vapnagaard. Det sætter gartnerafdelingen, der har ansvaret for lys på fællesarealerne, stor pris på.

Gartnerteamet har løbende samlet ind og meldt fejlene ind til Forsyning Helsingør, der står for vedligeholdelsen af dele af udebelysningen, og forsyningen også været rundt og løse nogle af problemerne. 

Der desværre stadig nogle udfordringer i Hesteskoen og i dele af Piskesmældet. På nogle af de delstrækninger som lamperne er delt op i, er der kabelfejl og dem er Forsyning Helsingør ved at lokalisere. 

- Jeg har løbende haft en snak med en ansvarlig medarbejder hos Forsyning Helsingør, og vi hjælper hinanden med feedback på det pågående arbejde omkring den manglende gadebelysning, fortæller Daniel F. Pedersen, der er leder af gartnerteamet.

De gadelamper, som står på stier og brandveje er en del af det kommunale lysnet, mens de lamper, som er vores på Vapnagaard, er dem, der blev sat op foran blokkene i forbindelse med renoveringen.

Daniel Faber Pedersen 1

- Vi vil være rigtig glade for, hvis beboerne vil hjælpe os og melde manglende lys i gadelamperne ind til os i Servicecenteret. Det hjælper os meget, at man er så præcis som muligt omkring gadelampernes placering, så sørger jeg for at lave en samlet fejlmelding løbende til Forsyning Helsingør, så vi kan få det bedst mulige lys på Vapnagaard, lyder det fra Daniel.

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenterets kvikskranke, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.