17. April 2018 - Nyheder

Græsk aften på Vapnagaard

GRÆSK AFTEN: Allerede nu bør du sætte et stort, fedt feta-kryds i kalenderen ud for datoen fredag den 2. november 2018.

Den aften skal du nemlig til græsk aften på Vapnagaard - nærmere bestemt i Kulturhus Syd (Hovmarken 7, ved Vapnagaard Servicecenter).

Det er Stergios Skiathitis fra Vapnagaard, der er primus motor på projektet med at stable en græsk temaaften på benene. Stergios, der - som navnet antyder - selv har græsk baggrund, er ved at forberede den græske aften, og han lover, at det bliver en god og interessant oplevelse.

Ifølge Stergios vil der være græsk mad, græsk musik, græsk dans og i det hele taget græsk kultur på programmet fredag den 2. november om aftenen.

Programmet for den græske aften er endu ikke helt på plads, så følge løbende med her på vapnet.dk, på Vapnagaards Facebook-side, i Vapnagaard Nyt og på VTV.

Græsk aften, fredag den 2. november, Vapnagaard

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.