29. marts 2017 - Nyheder

Gartnerne på udflugt til Nordvest

GRØN UDFLUGT: Et udpluk af de grønne kvinder og mænd fra Vapnagaard har været på udflugt til et boligområde i Københavns Nordvestkvarter for at få ny inspiration.

Aftalen var kommet i stand, da praktikanten Marianne Borchmann havde ringet til boligområdet Bispeparken og spurgt, om gartnerteamet fra Vapnagaard måtte komme på en inspirationstur.

- Vi  var Susanne, Heidi, Svend og Bjarne, som var med på turen torsdag den 23. marts til Fsb Bispeparken i NV for at se nogle af deres grønne områder. Havearkitekt Birgitte Rasmussen og gartner Ole jensen viste os rundt i en af deres afdelinger, hvor vi så og snakkede om, hvorfor de havde valgt de planter, de havde til de forskellige bede. De vælger planter ud fra planternes vækst og levevilkår, og placerer dem så, hvor planternes vækstbetingelser bliver opfyldt. På denne måde skærer de mange driftstimer væk ved ikke at skulle klippe ned, fortæller Marianne Borchmann og fortsætter:

- Der var flere gode ideer, som vi tog med os hjem, og vi skal helt sikkert af sted igen, når alt står i fuldt flor. Vi fik også en snak om og nogle gode ideer til saltning, som Ole meget gerne vil sætte os ind i og vise os næste gang vi kommer, slutter Marianne.

Du kan se nogle af billederne fra gartnernes tur ved at klikke her.

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenterets kvikskranke, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.