19. juli 2017 - Nyheder

Fest for frivillige

HELT FRIVILLIG: Nu har du muligheden for at deltage i en festaften i Kulturhus Syd. En festaften, hvor Helhedsplanen vil takke alle jer, Helt Frivillige, for jeres kæmpe indsats.

Det sker fredag den 25. august kl. 19 - 23 i Kulturhus Syd (Hovmarken 7).

Aftenen vil vi samtidig bruge til at invitere flere nye frivillige i ’de røde trøjer’, som er kendtegenet for de Vapnagaard-beboere, der er med i 'Helt Frivillig'.

Årets gang på Vapnagaard og i Kulturhus Syd byder på mange spændende arrangementer. Arrangementerne bliver altid afviklet af eller med stor hjælp fra jer frivillige, og vi kan altid bruge flere hænder i det frivillige arbejde på Vapnagaard. Der er opgaver ved de mange arrangementer, der passer til os alle. Du har måske halve eller hele dage at byde ind med, men en time her og der er også kærkommen og vil være til stor hjælp.

Der bliver dækket op til fest fredag den 25. august, og vi glæder os til at se alle fra holdet af Helt Frivillige og alle jer, der har lyst til at blive en del af dette fællesskab.

Tilmelding og info: Anette Juel Carlsen/Kulturhus Syd Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. nr. 5170 7147

God sommer - vi ses til fest!

Mvh Anette Juel Karlsen & John Karstensen

Du kan se opslaget for 'Fest for frivillige' ved at klikke her.

'Fest for frivillige', fredag den 25. august kl. 19 - 23 i Kulturhus Syd (Hovmarken 7). Alle er velkomne. 

Tilmelding og info: Anette Juel Carlsen/Kulturhus Syd Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. nr. 5170 7147

Foto: Bendt Olesen

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenterets kvikskranke, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.