19. december 2017 - Nyheder

Fædregruppen rykker ud - i slud og regn

Vil du være med til at gøre en forskel?

FÆDREGRUPPEN: Du kan være med til at gøre en forskel på Vapnagaard.

Du er meget velkommen til at være med i Vapnagaards Fædregruppe, som du måske har set gå rundt i vores boligområde om dagen, om aftenen, i slud og i regn.

Fædregruppen arbejder for at fremme det sociale liv på Vapnagaard. I det arbejde har gruppen særligt fokus på børn og unges trivsel og opførsel i lokalområdet. Det arbejde kan du blive en væsentlig del af uanset baggrund.

Udover at arbejde for at fremme det sociale liv på Vapnagaard arbejder Fædregruppen for at gøre en forskel for bedre integration, hvor der er fokus på værdier, grænser og forståelse. Fædrene vil også støtte børn, unge og familier i kontakten med det omkringliggende samfund og andre interessenter. Arbejdet i gruppen fokuserer også på at være brobyggere mellem forskellige beboergrupper på Vapnagaard, arbejde for at styrke beboerdemokratiet, være synlige på Vapnagaard og i lokalområdet samt at være i dialog med forældre, så alle ved, hvem og hvad Fædregruppen er.

Du er velkommen til at kontakte fædregruppens formand Menderes Acikel på tlf. 2894 5857 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du ønsker at være med i gruppen eller høre mere om dens arbejde.

Vapnagaard Fædregruppe, formand Menderes Acikel (tlf. 2894 5857 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.). Blishøj 15, kælderen. Alle dage kl. 18.30.

Du kan følge fædregruppens arbejde på Facebook ved at klikke her.

Foto: Hatim Al Nashar

 

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenteret, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.