19. Marts 2018 - Nyheder

Er du VTV's nye stjernereporter?

LOKAL-TV: Som du sikkert allerede ved, kan beboerne på Vapnagaard bryste sig af at have deres egen lokale tv-station, Vapnagaard TV (VTV).

Her tilrettelægger, optager og redigerer en halv snes frivillige mennesker forskellige udsendelser om løst og fast i lokalområdet. Og du kan meget vel blive VTV’s næste stjernereporter, hvis du går og drømmer om at komme til at lave tv.

- På VTV er vi altid på udkig efter nye, aktive medlemmer, der kunne tænke sig at prøve kræfter med tv-mediet. Det må meget gerne være unge, der kan byde ind med et nyt og friskt bud på, hvilke historier VTV skal fortælle, og hvordan de skal fortælles, siger Ole Karlsson, formand for VTV.

Han efterlyser især unge mennesker, der kan komme med gode, friske ideer til udsendelser og programmer på VTV.

- Vi vil meget gerne lære nye medlemmer den tekniske baggrund for at lave tv. Derfor sender vi nye folk på professionelle kurser, hvor de lærer det hele fra bunden, og så supplerer vi med vores egne kurser, så folk lærer vores udstyr her på VTV at kende, fortæller Ole Karlsson.

Interesserede er meget velkomne til at komme og snuse til, hvad det vil sige at lave tv. VTV spænder aldersmæssigt over medlemmer fra 20 år og til over de 80.

- Man bestemmer selv i hvilket omfang, man vil være med i VTV. Man kan deltage på det niveau, man selv ønsker og har tid til. Hos os kan man lave noget til YouTube, Facebook, og man kan lære at redigere, interviewe, tilrettelægge, filme, producere og speake, forklarer Ole Karlsson.

Ønsker du at høre mere om VTV, eller besøge Vapnagaards lokale tv-station, er du velkommen til at kontakte formand Ole Karlsson på tlf. 2635 1445 eller via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan se mere om VTV på vtv.dk - klik her!

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.