6. November 2018 - Nyheder

Demo af vaskebetaling udsat

VASKERIER: Det har desværre ikke været muligt at få alle de nødvendige enheder leveret på Vapnagaard, så den planlagte demonstration af de nye betalingssystemer i vaskerierne bliver udsat lidt endnu.

Drift & Byg, Vapnagaard oplyser, at man i stedet vil afholde den første demonstration af det nye betalingssystem i uge 49, nærmere bestemt mandag den 3. december klokken 17 i Vapnagaard Servicecenter.

- Vi beklager meget over for de beboere, der er gået forgæves. Det har taget længere tid end forventet, at få alt klart til demonstrationen, fortæller Jan D. Pihl fra Drift & Byg.

Udskiftningen af betalingsanlæggene i Vaskerierne starter i Blok 1 og Blok 2 ( Hestens Bakke 13-18). Herefter vil det gå slag i slag hele vejen rundt på Vapnagaard.

Der vil blive opsat sedler i opgange og på døre til vaskerierne med alle relevante oplysninger, i god tid inden arbejdet påbegyndes.

En udførlig tidsplan over udskiftningerne blok for blok vil blive udsendt i næste uge.

 

KORT OM VASKERIERNE

De gamle vaskeribrikker skal udfases. Fremover kan beboerne benytte deres almindelige dørbrikker som adgangs- og betalingsbrikker i fællesvaskerierne.

Hvert lejemål får mulighed for at få omkodet op til to af de allerede udleverede nøglebrikker, så de også kan bruges som betaling i vaskerierne.

I forbindelse med det nye betalingssystem vil der blive afholdt demonstration af betalings-systemet i Servicecentret. Her får beboerne mulighed for at se den nye teknik og for at stille spørgsmål.

Første demonstration bliver den 3. december klokken 17 i Vapnagaard Servicecenter, Hovmarken 7.

 • Telefontider
  8-10 samt 13-15
  08-10 samt 13-17
  08-10 samt 13-14
  4925 2627
 • kontakt os

  Personlig henvendelse i
  ServiceCenteret, Hovmarken 7:

  Mandag - onsdag kl. 8-15
  Torsdag kl. 8-17
  Fredag  kl. 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.