27. september 2017 - Nyheder

Claus Julius udstiller i Kulturhus Syd

TUSINDKUNSTNER: Det bliver med garanti ikke kedeligt, når Vapnagaards tusindkunstner Claus Julius Abildgaard fra Sporegangen blænder op for sin nye udstilling i Kulturhus Syd.

Multikunstneren Claus Julius Abildgaard udstiller i Kulturhus Syd fra fredag den 29. september til mandag den 30. oktober. Der afholdes fernisering torsdag den 5. oktober kl. 14 - 16. 
Alle er velkomne.

Claus Julius Abildgaard er kendt for sine spontane cykel- og vandreudstillinger. Han har blik for de overraskende synsindtryk ved at sætte ting på steder, hvor man ikke lige venter det - eksempelvis en stol ude midt i naturen. Han ønsker at sprede glæde omkring sin kunst. Han maler malerier og udfører skulpturer, kan lide at skabe ændringer i sine ophæng af malerier og sine andre kunstværker og skulpturer. Hans malerier med ansigter er meget inspirerende og får en til at tænke på mennesket på en ny måde.

Claus Julius har tidligere stået for en festlig og overraskende fernisering i det, der dengang var Vapnagård Bibliotek, da han med paryk, poesi og paryk åbnede sin udstilling 'Den bli'r hængende'.

Velkommen til Kulturhus Syd.

Ved Koordinator Elisabeth Tasarek Dahlerup
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Bliv udstiller!

Multikunstneren Claus Julius Abildgaard udstiller i Kulturhus Syd fra fredag den 29. september til mandag den 30. oktober. Der afholdes fernisering torsdag den 5. oktober kl. 14 - 16. 
Alle er velkomne.

Du kan læse mere om aktiviteterne i Kulturhus Syd ved at klikke her.

Foto: Bendt Olesen

 • Kontakt til ansatte
  08:00 - 15.00
  08:00 - 17.00
  08:00 - 14.00
  4925 2627
 • kontakt os

  ServiceCenterets kvikskranke, Hovmarken 7:
  Mandag klokken 8-15
  Tirsdag klokken 8-15
  Onsdag klokken 8-15
  Torsdag klokken 8-17
  Fredag klokken 8-14

  4925 2627
SMS tilmelding

Alle der har et offentligt tilgængeligt mobilnummer, modtager SMS fra Boliggården ved forstyrrelser af drift eller andre vigtige forhold.

Beboere med arbejdstelefon, hemmeligt nummer eller mobilnummer, der ikke fremgår af offentligt tilgængelige registre, kan tilmelde sig Boliggårdens SMS-tjeneste. 

Hvis man ikke ønsker at mondtage SMS'er fra Boliggården kan man afmelde sig tjenesten her.